0
0
0
0
Forum Giris Giris Üyeler Ekibimiz Arama
Toplam Forum: 69     ***     Toplam Konu: 30100     ***     Toplam Mesaj: 148193
  
  Beni hatırla
Forum Anasayfa » EDEBİYAT / MAKALE / ŞİİR » Misyonerlik en büyük tehlike midir?

önceki konu   diğer konu
3 okunmamış mesaj mevcut (Acik)
Gönderen
Mesaj
feyza27 su an offline feyza27  
Misyonerlik en büyük tehlike midir?
350 Mesaj -
Hiçbir misyonerlik çalışması, tek başına Müslümanlar için ciddi bir tehdit oluşturmaz. Tarih bunun tanığıdır. Fakat asıl tehdit kitlelerin bilinçli ya da bilinçsiz olarak İslam'dan gafil ve bigane bırakılmalarıdır. Tarih boyunca misyonerler İslam'ı iyi bilen bir tek Müslüman'ı dininden döndürememişlerdir.

Şu bir gerçektir ki, Hıristiyanlığı benimseyenler, Müslümanlık'tan vazgeçerek Hıristiyan olmamışlardır. Onlar önce İslam'dan bihaber bırakılmışlardır. İslam'ın cahili edilmişlerdir. Dahası, İslam'a karşı mesafeli tutulmuşlar ve şartlandırılmışlardır. Bu onlarda bir din/iman boşluğu doğurmuş, misyonerler de gelip bu boşluğu doldurmuşlardır.

Bu ülkede uzun süreden beri Müslümanlar kurumsuzdur, korumasızdır, himayesizdir. Aksine, inançlarını himaye etmesi gereken kurumların açık ve kapalı saldırısına maruzdurlar. Hâlâ her gün birileri bir yerlerde inançlarından dolayı onları aşağılamaya, horlamaya, itip kakmaya devam etmektedir.
Mutlu ve putlu azgın azınlığın dilinde onların adı "mürteci", inandıkları dinin adı "irtica"dır. Hayat tarzları "birinci tehdit" olarak ilan edilmiş, okulları kapatılmış, Kur'an'ları belli yaşın altına kanunla yasaklanmış, kadınları ibadet olarak kullandıkları başörtüleri yüzünden kuduz köpek muamelesine maruz kalmışlardır.

Peki, bütün bu gerçekler ortadayken siz İslam'a ve Müslümanlar'a en büyük tehdidin misyonerlerden geldiğine kimi inandırabilirsiniz? İslam'a gölge etmeyin, ihsanınız sizin olsun.




shocaoglu@yenisafak.com
Gönderen: 18.07.2003 - 09:27
Bu Mesaji Bildir   feyza27 üyenin diger mesajlarini ara feyza27 üyenin Profiline bak feyza27 üyeye özel mesaj gönder feyza27 üyeyi arkadas listeme ekle Yukari
Pozisyon - İmzalar göster
önceki konu   diğer konu

Mesajlar Gönderen Tarih
 Misyonerlik en büyük tehlike midir?
feyza27 18.07.2003 - 09:27
Konu icon  slm
gulsence 18.07.2003 - 12:00
 cevap
feyza27 18.07.2003 - 12:32

Lütfen Seçiniz:  
Şu an Yok üye ve 623 Misafir online. En son üyemiz: Didem_
16977 üye ile 13.07.2024 - 12:50 tarihinde en fazla ziyaretçi online oldu.

[Admin | Moderator | Kıdemli Üye | Üye]
Dogum Gününüzü Tebrik Ederiz    Doğum gününüzü tebrik eder, sıhhat ve afiyet dolu ömür dileriz:
ahmettalan (46), zeycan (51), hayri72 (53), sihrind (47), Kara1983 (42), vanilya (58), UySaL (42), bahadun (55), Ahmet- (41), baltec (56), kirbasm (36), Zehranur23 (39), muvahhit (50), yesribb (67), sefaatli_66 (49), kirbass (36), fatihk (43), teslaxxx (44), cafe70 (49), doganweb (51), odak (48), saldiray (49), Hadimül_kur&aci.. (41), cevik07 (46), saphires (46), ke007 (56), ceyhun68 (43), yürekvleti (48)
Son 24 saatin aktif konuları - Top Üyeler
0

Copyright © ((( RAVDA.net )))  *  İrtibat   *   RAVDA Reklam Servisi   *   Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Sitemizde yayınlanan imzalı yazıların içeriğinden yazarları, forum ve yorumlardan ekleyen şahıslar sorumlu olup, kesinlikle sitemiz sorumlu değildir.
© by ((( RAVDA.net )))

Sayfa 1.41146 saniyede açıldı   

Reklamlardan
RAVDA sitesi
hiçbir şekilde
sorumlu değildir.