fluvoxamine generique kaletra colchicine generique colchicine generique luvox detrol detrusitol dexantol dexone diamox diflucan dilantin dilatrend dilzem dinostral diocimex diovan hct diovan diprolene diuresal diurix dostinex doxy basan doxycline droxia dulcolax duodopa duphaston duricef duspatalin dynexan nouvelle formule ecopan efavirenz effexor xr effexor elantan elavil eldepryl elmetacin elocon elpradil eltroxine elyzol ena basan enasifar endoxan
     
     

0
0
0
0
Forum Giris Giris Üyeler Ekibimiz Arama
Toplam Forum: 69     ***     Toplam Konu: 30100     ***     Toplam Mesaj: 148193
  
  Beni hatırla
Forum Anasayfa » A I L E / E Ğ İ T İ M / S A Ğ L I K » MUTFAK & EV İŞLERİ » mantarli balikli pizza

önceki konu   diğer konu
2 okunmamış mesaj mevcut (Acik)
Sayfa (1): (1)
Gönderen
Mesaj
Gast selena  
mantarli balikli pizza
Misafir
DENEYIN MUHAKKAK..


1 porsiyonlik pizza hamuru
1 kutu domates konservesi
1 kutu mantar konservesi
1 adet yesil sivri biber
1 kutu ton baligi (konserve)
kasar peyniri(mozeralla)
1 veya 2 dis sarimsak.
pizza baharatlari...

domates konservei 2 corba kasigi zeytinyagi ile ocakta pisirilir,pismesine yakin sarimsak,biber ve baharatlarda ilave edilerek tavanin agzi kapatilir ve sogumasi beklenir.tavanin agzini kapatirsaniz baharatin lezzeti daha cok yayilacaktir sosa.
soguyan sos,acilmis ince hamura yayilir.üzerine mantarlar orantili olarak yayilir.bos kalan yerlerede balik yayilir.firinin ^15dakka önceden kizdirilmis olmasina dikkat edin.yemegin lezzetli olmasi icin.hazirlanilan pizza firina verilir.20-25 dk.sonra cikarin ve üzerine pizza peynirini ekleyip peynirin erimesine kadar firinda pisirmeye devam edin.
bu yemek cok nefis..herkese tavsiye ediyorum. mutlaka denemelisiniz!

pizza hamuru(bilmeyenler icin)
kibrit kutusu kadar yas maya
1 tatli kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
1 corba kasigi siviyag
1 subardagi su veya süt(farketmiyor)
hepsi yogurulur.nekadar cok yogurulursa o kadar iyi olur.ele yapismadiginda cam veya bir tahtanin uzerine yuvarlanarak(beze yaparak) konulur.üzerine jelatin posetlerden kapatilarak kalorifer altina veya daha sicak bir yerde muhafaza edilir.cevresini naylonla iyi kapatin cünkü bu yöntem hamuru cok iyi kabartiyor..
Gönderen: 15.12.2003 - 16:00
Bu Mesaji Bildir   Yukari
Emirdag su an offline Emirdag  
Allah razi olsun
1071 Mesaj -
Cok guzele benziyor deniyecem ins.
Yapilisida basit ve kolay.Herkeze simdiden afiyet olsun. göz kırpma
Gönderen: 15.12.2003 - 19:39
Bu Mesaji Bildir   Emirdag üyenin diger mesajlarini ara Emirdag üyenin Profiline bak Emirdag üyeye özel mesaj gönder Emirdag üyeyi arkadas listeme ekle Yukari
Pozisyon - İmzalar göster
Sayfa (1): (1)
önceki konu   diğer konu

Lütfen Seçiniz:  
Şu an Yok üye ve 832 Misafir online. En son üyemiz: Didem_
2243 üye ile 29.03.2024 - 11:40 tarihinde en fazla ziyaretçi online oldu.

[Admin | Moderator | Kıdemli Üye | Üye]
Dogum Gününüzü Tebrik Ederiz    Doğum gününüzü tebrik eder, sıhhat ve afiyet dolu ömür dileriz:
nokta54 (45), karapapak (46), dosteren (60), ahmetkaya5v (40), AKIN TALHA (45), memetnur (60), ssarikoc2003 (43), yolcuxxx (38), adige11 (46), aydemir (45), terekeme (), tolga_27 (44), turkcomtayfur (), CNN (44), faruk741 (39), kürtislam (37), kenan_k (59), ercosserdar (42), siyahi (46), Ay Yuzlum (42), sevgim (45), sekersey (55), Melek_90 (34), mkilincarslan (33), emel meydan (48), karabela2000 (54)
Son 24 saatin aktif konuları - Top Üyeler
0

Copyright © ((( RAVDA.net )))  *  İrtibat   *   RAVDA Reklam Servisi   *   Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Sitemizde yayınlanan imzalı yazıların içeriğinden yazarları, forum ve yorumlardan ekleyen şahıslar sorumlu olup, kesinlikle sitemiz sorumlu değildir.
© by ((( RAVDA.net )))

Sayfa 0.59692 saniyede açıldı   

Reklamlardan
RAVDA sitesi
hiçbir şekilde
sorumlu değildir.