0
Start Giriş Üye Ol üyeler ((( RAVDATe@m))) Arama
Toplam Kategori: 69 *** Toplam Konu: 30100 *** Toplam Mesaj: 148193
Forum Anasayfa » TARİH / SİYASET / EKONOMİ » TÜRKİYE VE DÜNYADA SİYASET » TÜRKİYE'DE YILIN FIKRASI>

önceki konu   sonraki konu
Bu konuda 2 mesaj mevcut
Sayfa (1): (1)
Ekleyen
Mesaj
karapapak su an offline karapapak  
TÜRKİYE'DE YILIN FIKRASI>

137 Mesaj -

Kayıt Tarihi: 07.02.2006
En Son On: 04.04.2010 - 03:44
Cinsiyeti: Erkek 
> > >>>Başbakan Erdoğan, dış destek aramak için İngiltereyi ziyarete> >>>gitmiş.Ziyareti sırasında Kraliçe tarafından çay içmeye Davet> >>>edilen> >>>Erdoğan,Kraliçeye kendi liderlik felsefesinin ne olduğunu> >>>sormuş.Kraliçe> >>>'çevremi akıllı insanlarla doldurmak' cevabını vermiş.Erdoğan> >>>bunun üzerine> >>>kraliçeye çevresindeki insanların akıllı olup olmadıklarını> >>>nasıl ayırtettiğini sormuş.Kraliçe, 'onlara doğru soruları sorarak ayır> >>>ediyorum' diye yanıtlamış ve 'izin verin göstereyim' demiş.Kraliçe hemen > >>>Tony> >>>> >> >Blair'i> >>>> >> > > aramış ve: 'Sayın Başbakan, lütfen bu soruya cevap verin:> >>>> >> >Annenizin bir> >>>> >> > > çocuğu var, babanızın bir> >>>> >> > > çocuğu var ve buçocuk sizin ne kız ne de erkek> >>>> >> >kardeşiniz.Kimdir bu? ' diye> >>>> >> > > sormuş.Tony Blair: 'Bu benim majesteleri' diye> >>>> >> >yanıtlamış.Kraliçe: '> >>>> >> >> >>>> >> > > Doğru.Teşekkürler,iyi çalışmalar Blair' demiş ve Erdoğan'a> >>>> >> >dönerek:> >>>> >> > > 'Gördünüz mü Sayın Erdoğan?' 'Evet majesteleri, çok teşekkür> >>>> >> >ederim, bu> >>>> >> > > metodunuzu kesinlikle kullanacağım' diyerek oradan> >>>> >> >ayrılmış.Yurda dönüşünde> >>>> >> > > hemen Unakıtan'ı yanına çağıran> >>>> >> > > Erdoğan, 'Kemal abi sana soracağım bir soruyu cevaplamanı> >>>> >> > > istiyorum'demiş.Unakıtan : 'Tabii efendim,> >>>> >> > > nedir?' Erdoğan:Annenin bir çocuğu var, babanın bir çocuğu> >>>> >> >var, ve bu çocuk> >>>> >> > > senin ne kız ne de erkek kardeşin.Kimdir bu?' Unakıtan sağa> >>>> >> >bakmış sola> >>>> >> > > bakmış düşünmüş taşınmış ve en sonunda:> >>>> >> > > Efendim bunu biraz düşünüp sonra size cevap versem?' demiş.> >>>> >> >Erdoğan kabul> >>>> >> > > etmiş ve Unakıtan oradan ayrılmış, vakit kaybetmeden Bakanlar> >>>> >> >Kurulunu> >>>> >> > > toplantıya çağırmış,saatlerce bu soru üzerinde düşünmüşler,ama> >>>> >> >kimse bir cevap bulamamışlar.
En sonunda> >>>> >> >Kemal Unakıtan Kemal Derviş'i aramış ve durumu> >>>> >> > > açıkladıktan sonra: 'Annenizin bir çocuğu var,babanızın bir> >>>> >> >çocuğu var, ve> >>>> >> > > bu çocuk sizin ne kız ne de erkek kardeşiniz. Kimdirbu?'> >>>> >> >Derviş: 'Bunda> >>>> >> > > bilemeyecek ne var, tabii ki benim!' diye yanıtlamış.Cevabı> >>>> >> >alan Unakıtan> >>>> >> > > hemen Tayyip'i arayarak: 'Cevabı buldum efendim, kim olduğunu> >>>> >> >biliyorum,> >>>> >> > > Sayın Kemal Derviş'demiş. Tayyip büyük bir hayal kırıklığıyla> >>>> >> >cevap vermiş:> >>>> >> > > 'Yanlış cevap Kemal Abi, Doğru cevap Tony Blair idi.'

Selametle...
Ekleme Tarihi: 14.05.2007 - 01:01
Bu mesajı bildir   karapapak üyenin diğer mesajları karapapak`in Profili karapapak Özel Mesaj Gönder zum Anfang der Seite
3. Hanedar su an offline 3. Hanedar  

419 Mesaj -

Kayıt Tarihi: 26.04.2006
En Son On: 26.09.2008 - 19:28
Cinsiyeti: Erkek 
gül mükemmel..
Ekleme Tarihi: 14.05.2007 - 22:13
Bu mesajı bildir   3. Hanedar üyenin diğer mesajları 3. Hanedar`in Profili 3. Hanedar Özel Mesaj Gönder zum Anfang der Seite
Pozisyon düzeni - imzaları göster
Sayfa (1): (1)
önceki konu   sonraki konu

Kategori Seç:  
Sitemizde şu an Yok üye ve 1712 Misafir mevcut. En son üyemiz: Didem_


Admin   Moderator   Vip   Üye ]

Hayırlı ömürler dileriz.    Bu üyelerimizin doğum günlerini tebrik eder, sıhhat ve afiyet dolu bir ömür dileriz:
atufene (49), dilbeste (54), mtsaracoglu (41), TopSeS (62), atufmutlu (49), muktalip (67), arzuozturk (40), iktiza (20), iceman_iceman (38), yakaza hali (51), yunusyesilyurt (39), emre43 (47), omeraltunay (74), mine coban (51), durak (66), Filistin_gulu (37), surkentli 21 (59), senates (43), hasret24 (56), yolcusedat (42), mamakli15 (54), Mcihan (54), yakub-19 (41), greennight (43), mustafa korkmaz (), sultan_123 (34), Gamame (56), marmaral&yacute.. (36), gonulden_gonule.. (42), fatla (61), zehra0203 (46), ruhcicek (41), seymen_03 (41), zayten (47), mavibeyaz (45), hayati_islam (), Sullivan (52), cennet gulu (37), akdeniz11 (55), yozgatli_66 (45), hukumet (44), Narcicegi (56), yakup_979 (44), yüce (52), hercai01 (50), faranlý (46), farsen (63), verde1024 (39), yildiray40 (65), murattopal (43), safakturkusu (58), hakiki (50), ramazan gülüm (60), Meçhule_.. (42), kerasus (44), Lurzande (57), someone55 (45), mavikaptan (56), Selvi_17 (37), memleketim (55), BuSee (43), renos (74), esed ay (54)
24 Saatin Aktif Konuları
0

Copyright © ((( RAVDA.net )))  *  İrtibat   *   RAVDA Reklam Servisi   *   Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Sitemizde yayınlanan imzalı yazıların içeriğinden yazarları, forum ve yorumlardan ekleyen şahıslar sorumlu olup, kesinlikle sitemiz sorumlu değildir.
© by ((( RAVDA.net )))

Sayfa 1.52509 saniyede açıldı