0
Start Giriş Üye Ol üyeler ((( RAVDATe@m))) Arama
Toplam Kategori: 69 *** Toplam Konu: 30100 *** Toplam Mesaj: 148193
Forum Anasayfa » D İ N / İ S L A M » D U A L A R » DUA UFKU-1

önceki konu   sonraki konu
Bu konuda 1 mesaj mevcut
Sayfa (1): (1)
Ekleyen
Mesaj
caglarsabri su an offline caglarsabri  
DUA UFKU-1

76 Mesaj -

Kayıt Tarihi: 27.10.2004
En Son On: 13.01.2018 - 16:17
Cinsiyeti: Erkek 

DUA UFKU:

Zatında, sıfatlarında ve fiillerinde hiçbir dengi ve benzeri bulunmayan, varlıklara hayat veren ve varlığıyla bütün mahlukâtı ayakta tutan fakat kendi varlığı hiçbir varlığa bağlı olmayan âlemlerin Rabbi Allaha sonsuz hamd ü sena; bütün mevcudâtın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı, Sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım!hitab-ı mübeccelinin biricik muhatabı, kâinatın Efendisi Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafaya, Onun aile fertlerine ve her biri bir vefa ve sadakat sembolü olmuş arkadaşlarına kainatın zerratı adedince salât ü selam ediyor; afv ü mağfiretin sağanak sağanak yeryüzüne indiği şu bereketli günlerde, merhameti sonsuz Rabbimize bir kere daha yalvarıyoruz:

Ey ululardan ulu Rabbimiz! Bizi, Senin azamet ve ululuğun karşısında kulluk hakikatini kavramış, yüzü her zaman yerde olan kullarından eyle.. buudları ölçülemeyecek kadar geniş olan ihsan ü atâ hazinelerinden ve hadd ü hesabı olmayan bereket kaynağı fazlından bize de bol bol lütufta bulun!.

Ey her şeyin yegane sahibi yüce Rabbimiz! Dostluğunla şerefyab kılarak lütufta bulunduğun kulların gibi, bize de lütufta bulun; Sana düşmanlık edenleri mahrum ettiğin şekilde bizi de nimetlerinden mahrum etme; Sen müminlerin dostu ve yardımcısı, Senden talepte bulunanların isteklerini isaf eden biricik kerem sahibisin! Zaten Senin keremin sadece halis müminlere, teveccühün de ebrar ve mukarrebîne mahsus değildir; Sen her şeyi kuşatan rahmetinle dilediğini ihsan ve ikrama boğarsın... Evet, Sen lütuflarında sınır olmayan cömertler cömerdi, kullarının bütün ihtiyaçlarını görüp onları başkalarına el açma zilletinden kurtaran Ganiy-yi Hakîkî ve merhamet şualarıyla bütün varlığı sarıp sarmalayan yüceler yücesi Rahîm ü Alîsin.

Duamızı, Senin yüce Habîbine, saadet hanesinin kutlu fertlerine ve ashab-ı güzînine bir kere daha salât ü selam ederek bitiriyor ve nezdinde onları şefaatçi eyleyerek halimizi arz ediyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!

AMİN




Bu mesaj 1 kez ve en son caglarsabri tarafından 16.10.2005 - 01:36 tarihinde değiştirilmiştir.
Ekleme Tarihi: 16.10.2005 - 01:32
Bu mesajı bildir   caglarsabri üyenin diğer mesajları caglarsabri`in Profili caglarsabri Özel Mesaj Gönder zum Anfang der Seite
Pozisyon düzeni - imzaları göster
Sayfa (1): (1)
önceki konu   sonraki konu

Kategori Seç:  
Sitemizde şu an Yok üye ve 869 Misafir mevcut. En son üyemiz: Didem_


Admin   Moderator   Vip   Üye ]

Hayırlı ömürler dileriz.    Bu üyelerimizin doğum günlerini tebrik eder, sıhhat ve afiyet dolu bir ömür dileriz:
zeliha acikgoz (47), rezzan (60), veliaht_55 (47), bennesim (38), kadirci (57), rabia88 (37), yunus_aksoy (43), yeni_gençlik (36), zehremisal (60), _elif_ (40), huseyin4242 (52), ahmELA (41), hafiz63 (56), Nakþibendi_Muha.. (41), metin toprak (50), noxchi (51), haris72 (42), yyk32 (47), tolga08 (51), hadimüþ&t.. (45), Kafkasyali (62), mahmut (41), efe burak (45), muhammed:-) (33), Melal16 (42), güle sevdali (47), Aslan Avc&yacut.. (40), MUSTÝ_86 (39), bilgen0982 (47), serdengecti67 (52), yusuf2001 (45), mil (41), hakansam (47), kýz kule.. (35), hqcakir (45), cemrem (42), memmocan (39)
24 Saatin Aktif Konuları
0

Copyright © ((( RAVDA.net )))  *  İrtibat   *   RAVDA Reklam Servisi   *   Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Sitemizde yayınlanan imzalı yazıların içeriğinden yazarları, forum ve yorumlardan ekleyen şahıslar sorumlu olup, kesinlikle sitemiz sorumlu değildir.
© by ((( RAVDA.net )))

Sayfa 0.57717 saniyede açıldı