 |
|
Toplam Kategori: 69 *** Toplam Konu: 30100 *** Toplam Mesaj: 148193 |
|
|
|
|
|
Ekleyen |
|
|
|
1183 Mesaj -
|
|
Kayıt Tarihi: 24.01.2005
|
En Son On: 07.04.2009 - 21:51
|
Cinsiyeti: -----
|
|
Uluslararası bir menfaat kuruluşu. Bünyesine özel vasıflı ve seçkin insanları alarak geniş bir teşkilatlanma içerisine giren masonlar, dünyanın hemen her yerinde seslerini ve etkilerini duyurmuşlardır.
Masonluk, Yahudiliğin gizli faaliyet gösteren bir örgütüdür. Bütün rütbelerini, sembollerini muharref Tevrat'tan almıştır. Giriş törenleri Tevrat doktrinine uygun olarak yapılır.
Masonlar, Yahudilerle olan bağlarını sürekli inkâr etmekte ve onlarla hiçbir ilişkilerinin olmadığını iddia etmektedirler. Eğer Yahudilerle olan bağları anlaşılırsa, toplum tarafından hoş karşılanmayacaklardır. Bunun yerine kendilerini bir hayır kurumu, bir kardeşlik, yardımlaşma cemiyeti olarak topluma lanse etmeye çalışmaktadırlar.
Bozulmuş ve değiştirilmiş Tevrat'ta Yahudi ırkının dünya milletlerine yapması emredilen vahşet ve katliam şekilleri ayrıntılı bir biçimde belirtilirken, gizli, dikkat çekmeyecek yöntemler de detaylarıyla anlatılmış, çeşitli yollar gösterilmiştir. Bu yöntemler uygulandığında milletler içten çökertilecek ve ne hedef alınan milletler bunu farkedebilecek, ne de olayların arkasında bir Yahudinin ismi duyulacaktır.
Sadece kendi gizli kaynaklarında Yahudilikle ilişkileri anlaşılan Masonluk, işte Yahudiliğin Tevrat'ın telkinlerini aynen benimseyen ve gizli faaliyet gösteren kollarından biridir.
Masonlar, Yahudilikle olan alâkalarını gizli tutmayı lüzumlu görmektedirler. Çünkü Siyonizm ile aynı amacın güdüldüğünü anlatarak faaliyet göstermek yerine, yardım kuruluşlarını paravan yapıp hayırsever kişiler görünümü altında bu amaca hizmet etmek kendileri açısından daha verimli sonuçlar doğurmaktadır.
Masonluk, esas itibariyle Yahudi olmayan birtakım insanları bir gizli dernek çatısı altında toplayıp, eğiterek, onları herhangi bir sahada Yahudiliğe ve Yahudilik ideallerine hizmet eder hale getirmek için verilen bir tedris usulüdür.
Bütün bunlar da göstermektedir ki, Masonluk; azmış ve gözü dönmüş Yahudinin Siyonist menfaatleri doğrultusunda ülkelerin yetişkin insanlarını kendine hizmet ettirerek ideallerini gerçekleştirmek yolundadır.
(Sami ŞENER /konu özetlenmiştir)...
Yazının tamamına burdan ulaşabilirsiniz...
|
Ekleme Tarihi: 27.03.2006 - 23:01 |
|
 |
Murat Mutlu |
|
|
|
Misafir
|
|
Kayıt Tarihi: 14.03.2025
|
En Son On: 07.04.2009 - 21:51
|
Cinsiyeti: -----
|
|
türkiyenin basına kadar gelmemişmiydi
bir mason...
bunların zaten birbirlerine büyük destekler verip önemli yerlere getirildiklerini duymustum..
her türlü yani maddi v.s
abla teşekkürler paylastığın için
|
Ekleme Tarihi: 27.03.2006 - 23:28 |
|
|
|
406 Mesaj -
|
|
Kayıt Tarihi: 15.09.2004
|
En Son On: 21.11.2007 - 16:41
|
Cinsiyeti: Erkek
|
|
s.a.
Evet Türkiye'nin başına kadar gelmişti. Ve Türkiye'nin en önemli kilit naktalarında onlar hala var.
Dahası en tuhafı kraldan çok kralcıdırlar bunlar.
|
Ekleme Tarihi: 28.03.2006 - 08:41 |
|
|
|
618 Mesaj -
|
|
Kayıt Tarihi: 24.12.2005
|
En Son On: 04.08.2007 - 12:15
|
Cinsiyeti: Erkek
|
|
S.A.
Türkiyenin basina kadarmi? Güldürmeyin beni kardesim..., bütün organlarini zaptetmisler ülkemin, kangren olmus vücudu cennet vatanimin bu Imansizlar yüzünden.
Adamlarin yalnizca Türkiyedemi, Dünyanin dört bir yaninda isgal etmedikleri makam ve mevki gösterin bana.
|
Ekleme Tarihi: 28.03.2006 - 10:49 |
|
|
|
208 Mesaj -
|
|
Kayıt Tarihi: 05.03.2006
|
En Son On: 23.01.2007 - 22:07
|
Cinsiyeti: Bayan
|
|
S.A
KARDEŞLERİM
YILLARDIR SÖYLENEN GERÇEKLER
BENİM ANLAMADIĞIM BUNLAR PLANLARINI ÇOK GÜZEL YAPMIŞLAR ZAMANINDA ,ÇOK GÜZELDE İŞLETİYORLARDA YANİ NEYİ HEDEFLEMİŞLERSE UYGULAMAYA KOYUYORLAR VE BAŞARILI OLUYORLAR....
SONUNDAKİ AMAÇLARI ÇOK AÇIK VE BELLİ BUNUDA MI BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.
NEDEN BUNLARIN OYUNLARINI BOZAMIYORUZ .HATTA GİDİP DOST OLUYORUZ....(BAZILARIMIZ).MEVLANIN KURANDA BUYURDUĞU BİR ÇOOK AYETLERE TERS DÜŞMEK DEĞİLMİ BU ,NE İÇİN BU KADAR TAVİZ
BURALARI MASONLARA ÇİĞNETMEYİZ ARKADAŞLAR BU VATAN ŞEHİT KANLARIYLA SULANARAK ALINDI ,BİR TEK BEN KALSAM YİNEDE ONLARA DAVAMI SAVUNURUM İNŞALLAH
Bu mesaj 1 kez ve en son EBRARALEYNA tarafından 28.03.2006 - 11:32 tarihinde değiştirilmiştir.
|
Ekleme Tarihi: 28.03.2006 - 11:29 |
|
|
|
 |
|
Bu üyelerimizin doğum günlerini tebrik eder, sıhhat ve afiyet dolu bir ömür dileriz:
mavi44 (32), ilisira70 (62), suleyuksel (46), Khan (48), akturk (37), Havace (62), bensu_-_ (33), beyzailkay (45), tugrulalp07 (51), KIRANAR (51), esra_91 (34), menekse-h (41), enessirac (42), hazihisebili (47), by_ismail77 (48), *MEHLIKANUR* (41), sisterX (39), rüzgar gülü (53), kanuni76 (49), familieschunk (50), inanserkan (45), mustafa.solak (65), dadaþ25 (54), Yusuf1964 (61), koçdada&.. (56), SeKeRoGLaN (43), mihrac (45) |
|
|
|
 |
|
|